Вода питна Пивиха доступна кожному!
Бери та отримай силу цілющої води!

60
грн.

    Замовити воду

    Про нашу компанію

    Питна вода — це основа здоров’я, довголіття й активності. Одиниці містян мають доступ до якісної питної води. Інші ж вимушені задовольнятися сумнівними варіантами водопровідної води після хлорування та інших способів очистки. А от уявіть, що ви можете щодня насолоджуватися цілющою силою питної води із льодовикового періоду, що за мінерально-кислотним складом схожа на лікувальні води миргородського курорту. І все це у вас вдома.

    Таку питну столову воду пропонує торгова марка “Пивиха”. Виробництво питної води знаходиться в екологічно чистій місцевості у Градизьку, поблизу гори Пивиха. Це не просто гора. Це місце виняткової цілющої сили природи та козацького здоров’я.

    Гора Пивиха — це найвища точка Лівобережної України, що височіє на 169 м вище рівня моря. За красу білосніжних пляжів біля підніжжя та мальовничість Кременчуцького водосховища, яке омиває геологічну пам’ятку, місцину часто називають українськими Мальдівами. Той, хто був на Пивисі хоча б раз, назавжди запам'ятає потужну енергетику, магнетичну силу природи. І це не випадково. Гора утворилась у льодовиковий період внаслідок руху потужних льодовиків Дніпровської низовини. Унікальна локація визнана пам’яткою природи та ландшафтним заповідником.

    Століттями Пивиха притягувала людей, ставала маяком для тих, хто шукав тілесного та душевного зцілення. Наприклад, монахи, що побудували тут Пивгородський Миколаївський монастир, який існував у XV-XVII ст., відзначали виняткову цілющу силу місцевих джерел. Під час воєнних походів Б. Хмельницького чимало козаків хотіли потрапити у монастир на одужання. Адже на воді із Пивихи рани швидко загоювались, а сили відновлювались неймовірно стрімко. Вже у наші часи науковці дослідили унікальний мінеральних склад місцевих мегрелевих глин та кремнієвої води, що б’є із підземних джерел. Аби відчути на собі усю потужну силу Пивихи, не потрібно їхати до гори. Достатньо замовити питну бутильовану воду 18,9 л до себе додому, чи в офіс. Тому зараз чудодійна сила води з Пивихи від вас на відстані одного кліку!

    Чому обирають саме нас

    Виробництво води знаходиться в екологічно чистий місцевості у Градизьку

    Доставка шість днів на тиждень з 9.00 до 19.00

    Беремо на обмін бутилі інших компаній

    Спеціальні ціни для кав’ярен, ресторанів та офісів

    Як ми працюємо

    Замовте воду телефоном або залиште заявку на сайті

    Якщо залишили заявку на сайті, чекайте на дзвінок оператора

    Кур'єр привезе воду у зручний для Вас час

    Оплата

    • Готівкою кур'єру;
    • Карткою кур'єру;
    • Безготівковий для підприємств.

    Доставка

    • Щодня з 9.00 до 19.00, неділя – вихідний;
    • Веземо того ж дня, якщо заявку зроблено до 15.00.

    Фото галерея